Komentář k aktuálním konstelacím – 3.1.2021

Tak mi to nedá… V dnešní iDNES.cz jsem našla zprávu o vážném úrazu muže na plastové lopatě, kdy si vážně poranil bederní páteř. V článku je uvedeno, že se jen v Jizerských horách jedná už o třetí podobně vážný případ na netradičním sjezdovém prostředku za posledních několik dní. (odkaz na článek je tady https://www.idnes.cz/liberec/zpravy/tanvald-spicak-sjezdovka-uzavrena-bobista-zraneni.A210102_170633_liberec-zpravy_bse)


Mluvilo se o konjunkci Saturn Jupiter na začátku Vodnáře, ale nemluvilo se moc o tom, jaké možné důsledky to může mít ze zdravotního hlediska. Pro ty z nás, kdo mají v horoskopu nějakým způsobem napadené začátky pevných znamení (Býk, Lev, Štír a Vodnář) je tato konjunkce poněkud varující právě pro oblast bederní páteře. Týká se to také oblasti zubů (přechod Berana a Býka), oblast zevního genitálu (začátek Štíra, pánové by měli být méně třeskutí při svých experimentech na poli fyzických možností svých chlub), ale nejsložitější je dopad do oblasti bederní páteře, která je astrologicky spojená se samotným začátkem Štíra.

Co to znamená? Velmi lapidárně řečeno, neblbnout. Koho bederka občas pobolívá, měl by se k ní chovat laskavě, pokorně, s něhou a vděčností za to, že je teď funkční a nestaví si hlavu. – I když čistě technicky vzato, hlava je v tomto případě anatomicky poněkud na opačném konci spektra… nebo páteře… prostě je to přirovnání vzhůru nohama… hlavou dolů… pokulhává (bolí ho záda)… no prostě mi rozumíte 🙂

Astrologicky je Jupiter ta legrace, kterou si z toho slibujeme užít, a Saturn ta srážka s realitou, neboli přesněji řečeno pád na pozadí. Jupiter jako druhý v pořadí slibuje, že by to mělo většinou dobře dopadnout, ale Saturn a zejména pevná znamení ukazují, že to může trvat fakt docela dlouho, než nás oblast střetu s realitou přestane bolet. Bohužel to není jen téma zdravotní, tohle se týká veškerých oblastí furiantství a dopadů mimo vypolstrovanou oblast. Takže i tu legraci bez ztráty soudnosti bych radila.

A ať se nám daří. Pokud možno zdravě.

Napsat komentář